Servicii

ZIPER SRL are vechimea si experienta necesare pentru a va oferi solutiile cele mai bune de mobilare, fie ca este vorba de mobila la comanda pentru spatii casnice, fie de produse specifice spatiilor publice sau comerciale.

De la o idee, o simpla schita, la masuratori exacte, la proiectul 3D pe care il puteti vizualiza inainte, la alegerea materialelor si pana la implementarea proiectului- montajul mobilierului noi ne implicam pana la sfarsit.

Scopul si dorinta noastra sunt satisfactia clientului si certitudinea ca raportul calitate – pret al produselor si serviciilor la care a apelat a fost just.

Venim in ajutorul clientilor pe langa mobilierul pe care il producem, intr-un concept integrat , completarea ambientului prin furnizarea sau sugerarea de produse cum ar fi parchet, tapet, mochete, corpuri de iluminat, perdele si draperii.

Designul interior este un serviciu pe care il putem oferi contra cost, ca proiect sau gratuit daca  mobilierul si accesoriile din proiect sunt produse/procurate de noi. .