Despre noi

1994! Ei, da ,Ziper srl este prezent pe piata romaneasca si nu numai de aproape 30 de ani!

30 de ani de munca asidua, de pasiune, de reusite, de perseverenta, de corectitudine, de bucurii dar  si de lacrimi fara de care, poate, n-am fi progresat. Am invatat, am aplicat, am gresit, am luat-o de la capat, am reusit, i-am invatat si pe altii, cateodata am obosit dar intotdeauna am gasit puterea de a merge mai departe.

Din 1998, odata cu achizitionarea unei hale de productie, Ziper a inceput productia de mobilier de birou, mai intai pentru export apoi si pentru piata interna. In urmatorul an  productia s-a diversificat si am fost primii care au inceput sa produca in Brasov mobilier “la comanda”- bucatarii cu aparatura electrocasnica incorporata si apoi alte tipuri de mobilier.

ASA ARATA HALA LA CUMPARARE in 1998

HALA... DUPA RENOVARE - Zona depozitare produse finite

HALA DUPA RENOVARE - Zona de productie

BIROUL...INAINTE DE RENOVARE

BIROUL...DUPA RENOVARE
 

                                                           

Astfel, am reusit sa acoperim in materie de mobila aproape orice gama pornind de la mobilierul de birou, la mobilierul casnic- bucatarii, dormitoare, livinguri si nu in ultimul rand lucrari complexe in care imbinam materiale precum lemnul, pal-ul, mdf-ul, sticla, plexiglasul, metalul

Ne-am specializat in ultimii ani si pe amenajari de sali de spectacole si concerte folosind materiale cu proprietati acustice si scaune speciale pentru sali de cinema, teatre si auditii.                       

In functie de geometria spatiului de amenajat punem la dispozitie mai multe variante de mobilare, astfel incat sa intalneasca gusturile cele mai variate, corespunzatoare destinatiei spatiului si a altor conditii suplimentare solicitate de client. Mobilierul poate fi personalizat- unicat sau din productia de serie.

Misiunea  noastra este de a crea mobilierul pe care l-ati visat, dedicandu-va dumneavoastra tot profesionalismul si inventivitatea noastra, dand forta ideilor noastre.