Panourile ideatec pentru plafoane si pereti sunt fabricate in conformitate cu normele pentru mediu, certificate prin “Quality Sign” de AIDIMA (Asociatia de investigare si dezvoltare in industria mobilei). Toate testele necesare au fost efectuate de catre tehnicieni, in laboratoare speciale si corespunzatoare, care certifica faptul ca toate produsele sunt conforme cu normele, standardele si specificatiile din UE.

Materiale si finisaje:

Panourile ideatec pentru tavan si pereti sunt fabricate din mai multe tipuri de materiale cu finisari diferite, cum ar fi:

  • Panouri din fibre cu densitate medie (standard, rezistente la foc sau la apa), cu finisaj din melamina sau furniruite;
  • Panouri din lemn (standard, rezistente la foc sau agenti chimici), cu finisaje din furnir;
  • Panouri HPL (standard sau rezistente la foc), cu finisaj melaminat.

Nuante melamina: cires, artar, stejar, par, fag, wengue.
Nuante de furnir: cires, artar, fag, stejar, pin, wengue.

Sistem de sustinere pentru tavane suspendate: ofera o gama larga de panouri demontabile pentru tavane suspendate usor de instalat, din diferite materiale si finisaje, fabricate la dimensiuni standard (600x600 - 1200x600 mm) sau cu dimensiuni speciale disponibile pentru a se adapta oricaror cerinte.
Sunt disponibile mai multe tipuri de finisaje pentru muchiile panourilor, pentru a respecta cerintele clientilor.

Instalare panourilor de perete:
 

Sistemul de montaj fix:

Sistemul este format din profile din lemn sau metal si piese de fixare. Instalare a acestui sistem ar trebui sa inceapa cu fixarea  profilelor, lasand aproximativ 500 mm intre fiecare profil. Odata ce profile sunt fixate, putem continua cu instalarea de panouri ideatec.
Panourile trebuie sa fie pozitionate, si la inaltimea fiecarui profil se foloseste o piesa de fixare. Este necesar sa se verifice continiu planeitatea panourilor.
 

PYL - sistem demontabil:

Sistemul este format din profile PVC si elemente de fixare. Instalare a acestui sistem ar trebui sa inceapa cu fixarea  profilelor, lasand aproximativ 500 mm intre fiecare profil. Odata ce profile sunt fixate, putem continua cu instalarea de panouri ideatec.
Panourile trebuie sa fie pozitionate, si la inaltimea fiecarui profil se foloseste o piesa de fixare. Este necesar sa se verifice continiu planeitatea panourilor. Acest sistem permite demontare panourilor usor si rapid.

Documentatii: